2019. július 5., péntek

EFOTT 2019, Velencei-tó

fotó: efott.hu

Még csak tegnap volt, hogy örömködtem, a Balaton Soundra kapott sajtójegyek miatt, ma pedig ismét egy örömhír ért. A vonzás törvénye nálunk jelentem, most is működött, ugyanis örültünk, arra gondoltunk, hogy de jó, hétvégén fesztiválra megyünk, és jaj de jól indul a nyár, és szeretnénk még fesztiválozni, egy nap azért nem olyan sok. Mint tudjuk, a vonzás törvénye úgy működik, hogy a jó, az öröm és a boldogság még több jót, örömöt és boldogságot vonz magához.




fotó: efott.hu
Kívánságunk meghallgatásra talált, ugyanis az EFOTT-ra, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójára is eljuthatunk, mégpedig ismét a blog nevében kapunk sajtójegyeket, hogy aztán beszámolhassunk élményeinkről és rengeteg fotót készítsünk az eseményről. 

fotó: efott.hu

Igaz, kicsit kinőttünk már az egyetemista és főiskolás korból, de teljes meggyőződéssel állítom, hogy a szórakozás, a lazítás nem korfüggő, minden embernek szüksége van arra időnként, hogy valami teljesen más élményben legyen része, mint a hétköznapokban. 

fotó: efott.hu

Az EFOTT 2019. július 9-től 15-ig tart, mi 13-án szombaton látogatunk el, de úgy gondolom, bőven lesznek élményeink erről az egy napról is. Ha szeretnétek ti is résztvenni, akkor még van néhány napotok a jegyvásárlásra, a fesztivál honlapján lévő információk szerint még kapható.

fotó: efott.hu

Az EFOTT az ország legnagyobb hallgatói fesztiválja, 2019-ben is a szokásos helyszínén a Velencei-tónál kerül megrendezésre. A bulin kívül a szervezők a sporteseményekre is nagy hangsúlyt fektetnek, így a programok napközben sem állnak le, garantált a résztvevők szórakoztatása a koncertek előtt is. Legalább 35 féle sportágat lehet kipróbálni az EFOTT hat napja alatt. A strandkézilabda és a strandröplabda mellett lehet jógázni, buborékfocizni és bringás programok is lesznek. 

fotó: efott.hu

13 zenei színpadon, több, mint 200 fellépő, produkció érkezik a fesztiválra, a programkínálat nagyon sokszínű. Mi nem tervezünk előre semmit, egyszerűen hagyjuk magunkat sodorni a fesztivál hullámain. 

fotó: efott.hu

Bővebb információt a programról, jegyekről, szállásról az EFOTT honlapján találtok. 

Bea

fotó: efott.hu

2 megjegyzés:

  1. Hű, én mint helyi alig várom, hogy vége legyen :D De mulassatok jól, remélhetőleg jó élmény lesz, és a szervezők is sokat tanultak az elmúlt évek hibáiból!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a helyiek szemével más lehet a fesztivál, mint a szórakozók szemszögéből. Köszönjük szépen, remélem, jó élmény lesz, majd készül róla egy blogbejegyzés ;)

      Törlés